LIVE TV KIJKEN zonder schotel met IPTV. Wereldwijd Riabox'ta


IPTV NEDERLANDSE ZENDERS


Sport Zenders, U kunt alle van de binnenlandse serie kijken. Alle nationale tv-zenders zijn beschikbaar in HD en SD.

Sommige van onze nationale zenders in de IPTV:

    zenders zenders 2

INFORMATIE OVER IPTV


IP TV in uw TV (BOX Smart TV), uw computer of mobiele telefoon (Android, iOS) kunt u kijken. IP-tv-pakket in onze bioscoop, nationaal, sport, films, volwassen, want er zijn ongeveer 1000 Channel series. 7/24 actief en kan worden geraadpleegd op elk moment.

Als u zich aanmeldt ontvangt u van ons op als u wilt IPTV M3U-bestanden bekijken vanuit uw computer naar de VLC player, kunt u Simpletv kijken ... met dergelijke programma's. U kunt spelen met VLC speler of met de rechtermuisknop op het bestand om het programma te simpletv IPTV (M3U-bestand) te openen, kunt u controleren in.

aan te melden bij Google Play voor Android-telefoon Xtream codes moeten downloaden van de IPTV-programma. Als je de app opent, kunt u downloaden en IPTV-ingang voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord. Kanalen worden automatisch geïnstalleerd en bijgewerkt.

App Store voor iOS rope-a Sign IPHONE je nodig hebt om het tv-programma te downloaden. (Toeslag) programma om HIS verordend voor u wanneer uw gebruikersnaam en wachtwoord als IPTV-kanalen zijn geïnstalleerd en automatisch bijgewerkt.

IP-TV apparaat is verkrijgbaar in verschillende vormen toegevoegd. U kunt ons bereiken door het passeren van het merk van het apparaat setup.

We houden de verzoeken van onze klanten om een service aanpak aan de hoogste normen te voldoen mogelijk in de voorhoede.

  • iptv zenders

Plezier van IPTV FILM


De visie, tot op heden, IMDb hoog, kunt u films met onvergetelijke IPTV toepassing kijken. Broadcast stop op elk gewenst moment om ongedaan te maken, kun je opnieuw.

  • cinema-zenders

PAAR KLANTEN


  • Klanten

  • Klanten

Copyright © 2016 RiaBOX

smart iptv,android iptv,ios iptv,mag250 iptv,mag254 iptv,kodi iptv,iptv nederlandse,iptv,box,hd iptv, zenders iptv,dreambox iptv, enigma2 iptv, next amigo iptv,box